قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

استاندار: روایت ایمان و سلحشوری گیلان برای نسل های امروز و آینده بازگو شود

استاندار گیلان با تاکید بر ضرورت تدوین و روایت دقیق تاریخ، فرهنگ، علم، ایمان و سلحشوری این استان گفت: این روایت باید به‌درستی تدوین و برای نسل‌های امروز و آینده بازگو شود.
 استاندار: روایت ایمان و سلحشوری گیلان برای نسل های امروز و آینده بازگو شود

هادی حق‌شناس امروز یکشنبه، ۱۸ مرداد در جلسه شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان گیلان، با گرامیداشت روز بزرگداشت شهدای مدافع حرم و یاد و خاطره همه شهدا اظهار کرد: شهدا سرمایه‌های ماندگار این سرزمین هستند و باید نام، یاد و آرمان‌های آنان برای نسل‌های آینده زنده نگه داشته شود.

وی افزود: همدلی و همراهی دستگاه‌های مختلف استان موجب شده است اقدامات مرتبط با بزرگداشت شهدا و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت با جدیت و کیفیت بیشتری دنبال شود.

استاندار گیلان با اشاره به شعار «گیلان، سرزمین پرچمداران مقاومت» بیان کرد: گیلان از هر منظری که مورد بررسی قرار گیرد، در طول تاریخ ایران و اسلام، سرزمین انسان‌های اثرگذار و پرچمدار بوده است؛ از عرصه توحید و تشیع گرفته تا علم، فرهنگ، هنر، سلحشوری و دفاع از ایران.

حق‌شناس با اشاره به نقش تاریخی گیلانیان در گسترش تشیع گفت: آل‌بویه از جریان‌های اثرگذار ایرانی بودند که در گسترش تشیع و احیای شعائر اسلامی نقش مهمی ایفا کردند و شخصیت‌هایی همچون شیخ زاهد گیلانی نیز در تحولات تاریخی ایران و شکل‌گیری جریان صفویه اثرگذار بودند.

وی ادامه داد: گیلان در عرصه علم و فرهنگ نیز همواره چهره‌های بزرگی را به ایران معرفی کرده است؛ از عالمان و مراجع بزرگی همچون آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت فومنی(ره) گرفته تا شخصیت‌های علمی، ادبی و فرهنگی که نام آنان در تاریخ ایران ماندگار شده است.

استاندار گیلان با اشاره به نقش گیلانیان در دفاع از تمامیت ارضی کشور افزود: در مقاطع مختلف تاریخی، شخصیت‌هایی همچون میرزا موسی منجم‌باشی و میرزا کوچک جنگلی در دفاع از ایران و مقابله با تعرض بیگانگان نقش‌آفرینی کردند و این روحیه سلحشوری بخشی از هویت تاریخی مردم گیلان است.

وی همچنین از چهره‌های علمی و فرهنگی گیلان از جمله دکتر آذر اندامی، استاد محمد معین، پروفسور مجید سمیعی و پروفسور رضا یاد کرد و گفت: مفاخر علمی، ادبی و فرهنگی گیلان بخش مهمی از هویت تاریخی این استان را شکل داده‌اند.

حق شناس با اشاره به پیشینه تمدنی گیلان و آثار تاریخی به‌جامانده از گذشته تصریح کرد: جام مارلیک و دیگر آثار تمدنی این استان نشان می‌دهد که گیلان از هزاران سال پیش دارای تمدن، دانش و توانمندی‌های ویژه بوده و مردم این منطقه در حوزه‌هایی همچون فلزکاری و هنر، دستاوردهای ارزشمندی داشته‌اند.

استاندار گیلان تاکید کرد: روایت گیلان، روایت علم، دانش، باور، فرهنگ و سلحشوری است و این روایت باید به‌درستی تدوین و برای نسل‌های امروز و آینده بازگو شود.

وی با اشاره به شهدای شاخص گیلان در دوران دفاع مقدس و جبهه مقاومت اظهار کرد: گیلان در دوران دفاع مقدس و جبهه مقاومت نیز چهره‌های برجسته‌ای را تقدیم اسلام و ایران کرده است و باید ابعاد مختلف زندگی، مجاهدت و شخصیت این شهدا به نسل جدید معرفی شود.

حق شناس اضافه کرد: سرداران و فرماندهان شهیدی همچون حسین قمی، املاکی و محمد قلی‌پور و دیگر شهدای گیلانی، بخشی از سرمایه عظیم معنوی و تاریخی این استان هستند و معرفی این سرمایه‌ها به نسل جدید باید با جدیت دنبال شود.

استاندار گیلان با تاکید بر ضرورت تولید محتوای دقیق و اثرگذار در حوزه ایثار و شهادت گفت: اگر روایت‌های مربوط به مفاخر، قهرمانان و شهدای گیلان به‌درستی گردآوری و روایت شود، می‌توان از این ظرفیت برای تقویت هویت ملی، دینی و انقلابی نسل جوان بهره گرفت.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی استانداری گیلان، وی خاطرنشان کرد: امروز وظیفه ما تنها برگزاری مراسم بزرگداشت نیست، بلکه باید روایت درست و جذابی از تاریخ، فرهنگ، علم، ایمان و سلحشوری مردم گیلان ارائه کنیم؛ روایتی که نشان دهد چرا گیلان در طول تاریخ، «سرزمین پرچمداران» بوده است.

سردار حمید دامغانی، فرمانده سپاه قدس گیلان نیز در این نشست با تاکید بر ضرورت تبیین و انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل جوان اظهار کرد: امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند روایت صحیح و هنرمندانه از حماسه‌آفرینی شهدا و رزمندگان هستیم و باید این میراث ارزشمند را به‌گونه‌ای به نسل جدید منتقل کنیم که برای آنان ملموس، جذاب و الهام‌بخش باشد.

وی با اشاره به نقش گیلان در عرصه‌های مختلف دفاع از انقلاب و ایران اسلامی افزود: گیلان سرزمین شهیدان و سرداران بزرگی است که در مقاطع مختلف تاریخی، دفاع مقدس و جبهه مقاومت، حماسه‌های ماندگاری خلق کرده‌اند و معرفی این ظرفیت عظیم فرهنگی و تاریخی، وظیفه‌ای همگانی است.

فرمانده سپاه قدس گیلان ادامه داد: باید با بهره‌گیری از ظرفیت دستگاه‌های فرهنگی، رسانه‌ها، مجموعه‌های مردمی و خانواده‌های معظم شهدا، روایت‌های مربوط به شهدا و ایثارگران جمع‌آوری و مستندسازی و برای نسل‌های آینده ماندگار شود.

انتهای پیام



۲ ساعت قبل / خبرگزاری جام جم

جنگ اخیر فرصت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت به نسل جوان است

به گزارش جام جم آنلاین کرمان ؛ محمدعلی طالبی، پیش از ظهر پنجشنبه در جلسه شورای هماهنگی دفاع مقدس گفت: در آستانه برگزاری هفته دفاع مقدس قرار داریم و رشادت، ایثار، ازخودگذشتگی و قهرمانی‌های نیروهای مسلح و مردم و همچنین حمایت مسئولان از نیروهای مسلح در جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان و جنگ اخیر، حاصل و برآیند مجموعه اقدامات و فعالیت‌هایی است که در راستای زنده نگه داشتن دفاع مقدس و فرهنگ دفاع مقدس در کشور انجام شده است.

وی با اشاره به جایگاه بزرگداشت هفته دفاع مقدس افزود: شاخص‌ترین اقدام در این زمینه، بزرگداشت هفته دفاع مقدس بوده که با اجرای برنامه‌های متنوع، توانسته رسالت بزرگ انتقال فرهنگ دفاع مقدس از پایان جنگ تا امروز را به خوبی دنبال کند.

وی تأکید کرد: این نشان‌دهنده اهمیت کاری است که ما در راستای بزرگداشت هفته دفاع مقدس داریم.

استاندارکرمان با اشاره به ضرورت انتقال فرهنگ دفاع مقدس به نسل جوان گفت: همواره بر انتقال فرهنگ دفاع مقدس به نسل جوان تأکید داشته‌ام، زیرا بخشی از نسل جوان روزبه‌روز از این فرهنگ فاصله می‌گیرد و این موضوع دغدغه همه ماست.

طالبی، ادامه داد: وقوع دو جنگ در طول یک سال و چند ماه گذشته، در کنار همه تهدیدها و مشکلاتی که ایجاد کرده، فرصت‌هایی نیز به وجود آورده است که باید از آنها برای انتقال فرهنگ دفاع مقدس به نسل جدید استفاده کرد.

وی افزود: نسلی که بیش از هر نسل دیگری مورد توجه ما برای انتقال فرهنگ دفاع مقدس است، اکنون جنگ را دیده و درک نزدیکی از جنگ، نوع تعاملات در شرایط جنگی، دشمنی‌های صورت‌گرفته با نظام جمهوری اسلامی ایران و جنایت‌های رخ‌داده توسط دشمن پیدا کرده است.

استاندار کرمان تصریح کرد: ما کار راحت‌تری برای انتقال فرهنگ دفاع مقدس و فرهنگ ایثار، شهادت و مقاومت به نسل جدید داریم.

طالبی، با ابراز امیدواری از اینکه این ظرفیت در فعالیت همه ساختارها و کمیته‌های مرتبط مورد توجه قرار گیرد و گفت: امیدوارم بتوانیم رسالت خود را در پاسداشت ایثار و شهادت و جانفشانی‌های رزمندگان دوران دفاع مقدس و همچنین دفاع مقدس دوم و سوم، به بهترین شکل در استانی که ریشه در مقاومت و ایثار دارد، نشان دهیم.


۷ ساعت قبل / سایت خبرفوری

وزیر خزانه‌داری آمریکا: شدیدترین تحریم‌های تاریخ را علیه ایران اعمال خواهیم کرد/ فشار اقتصادی جایگزین درگیری نظامی با ایران می‌شود/ ویدئو

اسکات بسنت مدعی شد انزوای اقتصادی ایران به نتیجه خواهد رسید و واشنگتن شدیدترین تحریم‌های تاریخ را علیه جمهوری اسلامی اعمال خواهد کرد.

او با اشاره به سیاست‌های آمریکا در قبال ونزوئلا و کوبا گفت: «محاصره ما در ونزوئلا کارساز بود، در کوبا کارساز است و در ایران هم کارساز خواهد بود.»

وزیر خزانه‌داری آمریکا همچنین مدعی شد: «زمان آن رسیده است که متحدان آمریکا و سایر کشورهای جهان از تعامل با نظام ایران دست بکشند.»

وی در ادامه با اشاره به تنگه هرمز گفت: «ما کنترل تنگه هرمز را در اختیار داریم و حجم زیادی از نفت از این تنگه عبور می‌کند؛ ما شدیدترین تحریم‌ها را علیه ایران اعمال خواهیم کرد.»

او همچنین تأکید کرد که انزوای اقتصادی ایران، بزرگ‌ترین انزوای اقتصادی در تاریخ خواهد بود.

  فشار اقتصادی جایگزین درگیری نظامی با ایران می‌شود

وزیر خزانه‌داری آمریکا، اسکات بسنت، روز پنجشنبه در گفت‌وگو با شبکه سی‌ان‌بی‌سی گفت اعمال «فشار اقتصادی حداکثری» علیه ایران احتمالاً مانع از سرگیری درگیری نظامی گسترده خواهد شد.

بسنت مدعی شد دولت آمریکا قصد دارد «بزرگ‌ترین انزوای اقتصادی هماهنگ در تاریخ جهان» را علیه ایران ایجاد کند؛ اظهاراتی که بلافاصله با افزایش قیمت نفت همراه شد.

این در حالی است که کارشناسان مختلف غربی تأکید کرده‌اند با توجه به تجربه چندین‌ساله ایران در مقابله با تحریم‌ها، تکرار این رویکرد از سوی دولت ترامپ تأثیری بر درگیری‌های کنونی نخواهد گذاشت.

وزیر خزانه‌داری آمریکا همچنین اعلام کرد روز دوشنبه در یک کنفرانس خبری، جزئیات بیشتری از این طرح ارائه خواهد کرد.

در ادامه این گفت‌وگو، خبرنگار از بسنت پرسید که آیا کارزار اقتصادی علیه ایران، با توجه به شراکت اقتصادی چین با تهران، شامل چین نیز خواهد شد.

  تحریم‌ها و محاصره اقتصادی، نظام ایران را فرو می‌پاشاند

اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، روز پنجشنبه در گفت‌وگو با شبکه CNBC مدعی شد واشنگتن قصد دارد «سخت‌ترین تحریم‌های تاریخ» را علیه ایران اعمال کند.

بسنت با اشاره به همزمانی تحریم‌ها با محاصره اقتصادی ایران گفت: «این یک ضربه دوگانه است. ما محاصره را داریم و سخت‌ترین تحریم‌های تاریخ را خواهیم داشت. این در ایران جواب خواهد داد و ما این رژیم را فروخواهیم پاشاند.»

این اظهارات با واکنش لارنس نورمن، خبرنگار وال‌استریت ژورنال، مواجه شد. نورمن در شبکه ایکس نوشت که این اظهارات، «اولین بار پس از مدت‌هاست که یک مقام ارشد دولت ترامپ خواستار تغییر نظام در ایران شده است» و پرسید آیا این موضع نشان‌دهنده بازگشت دولت آمریکا به اهدافی است که از ۲۸ فوریه دنبال می‌کرد.

در ماه‌های گذشته نیز مقام‌های آمریکایی و متحدان واشنگتن درباره احتمال فروپاشی حکومت ایران اظهارنظر کرده بودند، اما دولت ترامپ در مقاطع مختلف از استفاده صریح از عبارت «تغییر رژیم» خودداری کرده بود.




 تاکسی‌های بدون راننده تسلا راهی خیابان می‌شوند
۲ ساعت قبل / سایت تابناک

تاکسی‌های بدون راننده تسلا راهی خیابان می‌شوند

تسلا آزمایش نسخه‌های تولیدی Cybercab را در خیابان‌های عمومی آغاز کرده است.

 مسکو: سیاست إعمال فشار، به آمریکا اجازه تحقق اهدافش در قبال ایران را نخواهد داد
۷ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

مسکو: سیاست إعمال فشار، به آمریکا اجازه تحقق اهدافش در قبال ایران را نخواهد داد

میخائیل اولیانوف، نماینده دائم روسیه نزد سازمان‌های بین‌المللی در وین اعلام کرد سیاست إعمال فشار آمریکا به این کشور اجازه نخواهد داد اهداف خود در قبال ایران را محقق کند.

 ۹۰ درصد ظرفیت ورزشگاه نقش‌جهان برای استقلال
۷ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

۹۰ درصد ظرفیت ورزشگاه نقش‌جهان برای استقلال

براساس اعلام سخنگوی سازمان لیگ فوتبال، استقلال در دیدار برابر پرسپولیس که در ورزشگاه نقش جهان اصفهان برگزار می‌شود، ۹۰ درصد ظرفیت استادیوم را در اختیار خواهد داشت.

 پیش‌فروش خودرو با ۳۶۰ میلیون تومان؛ فرصت جدید سایپا برای خریداران
۷ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

پیش‌فروش خودرو با ۳۶۰ میلیون تومان؛ فرصت جدید سایپا برای خریداران

در این گزارش شرایط ثبت نام پیش فروش سایپا در مرداد ۱۴۰۵ را بخوانید.

 ۳ هزار میلیارد تومان برای انتقال آب ارس؛ پروژه بزرگ وارد فاز تازه شد
۷ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

۳ هزار میلیارد تومان برای انتقال آب ارس؛ پروژه بزرگ وارد فاز تازه شد

معاون رئیس‌جمهور گفت: پروژه انتقال آب ارس با دستور رئیس‌جمهور دوباره فعال شد‌.

 زمان واریز معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی در سال 1405 مشخص شد
۶ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

زمان واریز معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی در سال 1405 مشخص شد

اقتصادنیوز: نمایندگان مجلس از پرداخت معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی به همراه مطالبات همسان سازی از دهم شهریور خبر دادند.